Murer Nibe & Aars

Vandskuring og opstregning af mursten

Du kan give din gamle mur nyt liv med vandskuring, så den giver kontrast til de andre ting i dit hjem. Du kan alt efter, hvilken type mørtel der anvendes på væggen få et fint eller groft udtryk. Vi kan hos Skivum Mureren vandskuer med blandt andet ”filtse”, mursten og sækkeskure. Når mørtlen påføres forsvinder fugerne, og man kan ane murstenens omrids igennem.

Når mørtlen er tørret, kan man male væggen. Nogle vælger også at lade væggen stå rå tilbage. Vi er altid klar til at rådgive dig inden for vandskuring både indendørs og udendørs.

Opstregning af mursten

En af de populære løsninger i dag er rå murstensvægge. Ønsker du et lignende udtryk, men passer farven på murstenen ikke ind i din indretning, så findes der andre løsninger. Har du mindre fliser, men ønsker du en murstensvæg, så kan vi lave opstregning af mursten på væggen, så du får samme effekt, som ved rigtige mursten.

Når vi udfører opstregning af mursten, bruger vi selvfølgelig de rigtige måleredskaber, så murstenen får de rigtige dimensioner. Vi sætter en ære i at udføre alt arbejde med fokus på detaljerne og udført med høj professionalisme. 

Kontakt os for yderligere informationer

Vi kan foretage vandskuring og opstregning af mursten på gamle og nye vægge og på forskellige isoleringstyper. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi servicerer med vores ydelser i Nordjylland heriblandt byerne Aars og Nibe.

Vi udfører også andet murerarbejde, såsom flisearbejde samt facadeisolering.

Her er billeder af et køkkenalrum, hvor jeg skulle strege op til murstens mønster og derefter vandskure det.

Bliv kontaktet