Murer Nibe & Aars

Skivum murerens profil

Jeg blev udlært murersvend i 2003 og har siden da prøvet lidt forskelligt murerarbejde. Jeg blev udlært i et stort entreprenør firma, hvor jeg var med til rigtig mange spændende projekter, små som store. Det vi lavede var alt lige fra at skifte nogle muresten i en væg til at lave de helt store nybyggerier. Dertil kan jeg arbejde som din murer i både Nibe og Aars

Grunden til at jeg nu har startet mit eget lille firma, er at jeg føler jeg har mere at byde på end bare som så. Hvor nogle ser et problem ser jeg en udfordring og en spændende opgave. Jeg har været med til at løse mange opgaver.

En spændende opgave kan fx være at lave noget helt særligt i klinkearbejde, noget som kun findes et sted. At lave noget ganske særligt som passer til kundes behov er meget tilfredsstillende for mig. 

Som noget nyt er jeg kommet ind på facadeisolering. Det kan gøres på forskellige måder. Jeg kan levere forskellige færdige resultater, alt afhængig af hvad man ønsker. Man kan få en vandskureret eller pudset væg eller en væg der står i rå mursten med en flot fuge.

Giv mig et kald på 20 25 59 82, eller send en e-mail til skivummureren@gmail.com, og vi finder en løsning som passer helt perfekt til dig! 

Murerarbejde

Nyt bad, klinker i køkkenet, tilbygning, ombygning eller noget helt nyt? Læs mere om vores murerarbejde.

Læs mere
Facadeisolering

Udvendig facadeisolering er isolering der monteres uden på bygningenss ydervægge. Ring til os og hør mere om facadeisolering eller få et uforpligtende tilbud.

Læs mere
Vandskuring

Facaden fremstår mere som en helhed, huset ser solidt og sundt ud. Ring til os og hør mere om opstregning og vandskuring.

Læs mere
Kontakt os

Tag Skivum mureren med på råd når det gælder alt inden for murerarbejde. Ring til os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Læs mere

Bliv kontaktet